Modificacions en la circulació per accedir al Hospital de Can Ruti en Badalona

BADALONA.- Com a conseqüència de les obres de reforma del servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, que estan duent a terme GISA i el Servei Català de la Salut, aquest mes d’agost és necessari iniciar dues actuacions.
Es tracta de la construcció de la marquesina d’accés a Urgències, que cobrirà el carrer, i de la modificació de la pavimentació i les instal·lacions que discorren enterrades per aquest vial.
Tot plegat requereix tallar el vial, cosa que és previst de fer-se a partir del proper dimecres, 17 d’agost, i durant aproximadament 7 mesos: Els primers 3 mesos el tall serà entre el pati de serveis i l’accés a Urgències, i els 4 mesos següents entre l’accés a Urgències i la cantonada de la torre Maternal.
La conseqüència és que, des de dimecres 17 d’agost, calen canvis en la circulació a l’entorn del Germans Trias, que són els que tot seguit us detallem:
Ambulàncies Per dirigir-vos a Urgències heu de fer-ho a través de la carretera del tanatori i arribar-hi en sentit de baixada. No hi podreu arribar pujant per la carretera de Can Ruti, la que passa per davant de l’Institut Guttmann.
Logística i subministraments (per a magatzem, inflamables i gasos medicinals) Per dirigir-vos a la vostra destinació heu de fer-ho a través de la carretera del tanatori i arribar-hi en sentit de baixada. No hi podreu arribar pujant per la carretera de Can Ruti, la que passa per davant de l’Institut Guttmann.
Taxis, cuina, roba, residus i vehicles que accedeixen al pati de serveis.
Podeu continuar venint com ho feu normalment.
Des de la Direcció de Serveis Generals de l’HUGTiP us demanem disculpes per les molèsties que l’actuació us pugui ocasionar, i alhora us demanem la vostra col·laboració per mirar d’evitar situacions conflictives en la circulació.