COMUNICAT UIB STAC SOBRE LES MOBILITZACIONS PER LA PUJADA DEL COMBUSTIBLE

COMUNICAT UIB STAC 21.03.2022

 

La Unió InterComarcal de Barcelona de l’STAC davant la pujada desorbitada del preu dels carburants durant les darreres setmanes, que està repercutint en un augment desmesurat dels nostres costos d’explotació en un moment de profunda crisi al sector del taxi, manifesta el següent:

>>ENS SUMEM a la mobilització del próxim dimecres 23.03.2022 convocada per ÉLITE TAXI, que partirà de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 9:00h cap al Palament de Catalunya, per a exigir a l’AMB i la Generalitat solucions urgents a aquesta situació com a responsables d’un servei públic regulat com es el del taxi.

>>DONEM SUPORT a la mobilització convocada el mateix 23.03.2022 per Sindicats i Associacions d’Autònoms i Consumidors per a exigir mesures de contenció d’aquesta inflació i escalada de preus que està repercutint de manera molt nociva en totes les nostres llars.

>>Volem enviar també un missatge de SUPORT i màxima SOLIDARITAT als companys transportistes, en aturada indefinida des de dilluns passat, que estan vivint una situació crítica que exigeix que el Govern prengui mesures urgents. La seva lluita és la nostra i la de totes les classes treballadores d’aquest país, que després d’una terrible crisi provocada per la pandèmia, ara veiem com aquesta situació d’augment de preus descontrolats amenaça per complet la recuperació econòmica de tots els sectors i el futur de les nostres famílies.

FEM UNA CRIDA als nostres afiliats, simpatitzants i sector del taxi en general a assistir de manera massiva a aquestes marxes d’aquest dimecres 23 per a exigir solucions urgents a la nostra precària situació.

 

— VERSIÓ EN CASTELLÀ —

 

La Unión InterComarcal de Barcelona del STAC ante la subida desorbitada del precio de los carburantes en las últimas semanas, que está repercutiendo en un aumento desmesurado de nuestros costes de explotación en un momento de profunda crisis en el sector del taxi, manifiesta lo siguiente:

>>NOS SUMAMOS a la movilización del próximo miércoles 23.03.2022 convocada por ÉLITE TAXI, que partirá de la Termina 1 del aeropuerto de Barcelona a las 9:00h hacia el Palament de Catalunya, para exigir al AMB y la Generalitat soluciones urgentes a esta situación como responsables de un servicio público regulado como es el del taxi.

>>APOYAMOS la movilización convocada el mismo 23.03.2022 por Sindicatos y Asociaciones de Autónomos y Consumidores para exigir medidas de contención de esta inflación y escalada de precios que está repercutiendo de manera muy dañina en todos nuestros hogares.

>>Queremos mandar también un mensaje de APOYO y máxima SOLIDARIDAD a los compañeros transportistas, en paro indefinido desde el pasado lunes, que están viviendo una situación crítica que exige que el Gobierno tome medidas urgentes. Su lucha es la nuestra y la de todas las clases trabajadoras de este país, que tras una terrible crisis provocada por la pandemia, ahora vemos como esta situación de aumento de precios descontrolados amenaza por completo la recuperación económica de todos los sectores y el futuro de nuestras familias.

HACEMOS UN LLAMAMIENTO a nuestros afiliados, simpatizantes y sector del taxi en general a asistir de forma masiva a estas marchas de este miércoles 23 para exigir soluciones urgentes a nuestra precaria situación.

 

 SEGUIM TREBALLANT!! SEGUIM LLUITANT!!