Taxi… Al TNC! i el programa social del Teatre Nacional

BARCELONA.- El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) ha presentat avui la la seva temporada teatral amb l’obra “Taxi… al TNC!”. Es tracta d’una revista que recupera l’estil de les revistes musicals que es van programar al Paral·lel a mitjans del XX (Taxi… al Còmic!, Taxi al Paral·le!, etc).

Aquest any el TNC vol significar el seu caràcter públic i obrir-se a tots els àmbits de la societat.

Per aquest motiu els ingressos de l’espectacleTaxi…al TNC! es destinaran al programa APROPA cultura <http://www.apropacultura.cat/> que precisament treballa per a la inclusió social de tots els col·lectius en el camp de la cultura. L’espectacle ha estat presentat als mitjans de comunicació amb l’arribada d’un taxi de l’ÀMB, amb quatre actors i actrius dels 75 que participaran de forma voluntària en l’obra. També l’espectacle té una altra particularitat, per primera vegada un taxi groc i negre hi participarà com a un actor.s ingressos de l’espectacle Taxi … al TNC! es destinaran al programa Apropa cultura, que precisament treballa per a la inclusió social de tots els col·lectius en el camp de la cultura.

L’espectacle ha estat presentat als mit

Com adquirir entrades per l’espectacle Taxi… Al TNC!

Totes les entrades –sense excepció– seran de pagament. Així doncs, cada espectador podrà decidir quina quantitat de diners vol destinar-hi: l’aportació és lliure.
– Per internet: www.tnc.cat
– Per telèfon: 93.306.57.20
– A les Taquilles del TNC: Pl. de les Arts, 1. Horaris de dimecres a dissabte de 15:00 h a 19:00 h
– A TiquetRambles del Palau de la Virreina, La Rambla 99. Obert cada dia de 10:00 h a 20:30 h.

Atenció especial per als taxistes en el Restaurant del TNC

El Restaurant del TNC, gestionat per Singularis, està obert cada dia després de la funció, de dijous a dissabte.
Tot el col·lectiu de taxistes podran gaudir d’un 15% de descompte sobre la Carta, durant els dies de funció de Taxi… Al TNC!
Com fer la reserva: per telèfon al 933 065 729. Cal indicar que formeu part del col·lectiu de taxistes en el moment de fer la reserva.

Funcions

Dijous 3 d’octubre: a les 20 h
Divendres 4 d’octubre: a les 20 h
Dissabtes 5 d’octubre: a les 17 h i a les 21.30 h
Diumenge: a les 18 h

Durada de la funció: 1 h 30′