Neix el Consell del Treball Autònom

EL PERIÓDICO
BARCELONA
El Consell Executiu de la Generalitat va aprovar ahir la creació del Consell del Treball Autònom de Catalunya, que serà un òrgan de consulta –pioner a Espanya– en matèria socioeconòmica i professional. La consellera de Salut, Marina Geli, va destacar durant la roda de premsa posterior a la reunió del Govern que Catalunya, amb l’aprovació d’aquest canada pharmacycanadian pharmacy viagracialis coupons decret, serà la primera autonomia que desenvolupa les competències que atorga a les comunitats la nova legislació sobre autònoms.
Serà un consell «similar» al que ja funciona en matèria de relacions laborals, i que contribuirà a visualitzar la prioritat que vol donar el Govern als treballadors autònoms. A Catalunya, aquest col·lectiu arriba a 500.000, el 17% del total d’Espanya, va explicar la consellera.
En el marc per posar les bases d’un canvi de model productiu, aquest òrgan estarà integrat per la Generalitat, les organitzacions sindicals, les empresarials, i les associacions, federacions i confederacions més representatives registrades a Catalunya.