Segueixen els conflictes en l'estaciò de Sants

Parada de taxis de l'estació de Sants
Parada de taxis de l'estació de Sants
L’actitud immobilista d’ADIF està posant nerviosos els taxistes que de forma espontània estan canviant l’orientació de la parada situada en la plaça Joan Peiró. Sobretot, aquests dies de pluja que, increïblement, els usuaris de taxi han de creuar el carrer, a la intempèrie, per accedir a la capçalera dels taxis per agafar un d’ells. Usuaris, cabrejats i resignats, i la voluntat dels taxistes que pel seu compte canvien l’orientació de la capçalera per prestar un millor servei al ciutadà.
La proposta perquè es converteixi en definitiva ha estat traslladada a la gerència de l’estació per veure si d’una vegada per totes se soluciona el problema. Estudiarem la solució, ha estat la resposta que s’ha donat per part dels responsables d’ADIF.
Els taxistes han organitzat xiulades, han col·locat cartells, i existeix una campanya de recollida de firmes, no només per canviar l’orientació de la parada sinó també que se n’ubiqui una a la plaça Països Catalans que porta més de dos anys sense graella de taxis a pesar que, alguns taxistes més vivios, i sobretot per les nits es col·loquen a la zona, encara sabent de la seva prohibició amb amenaça de sanció, per recollir passatge.
Els taxistes estan cansats que només s’acceptin les solucions que imposa ADIF i ni tan sols no siguin escoltades ni les propostes dels taxistes a través de voluntaris, ni de les pròpies organitzacions sindicals com és el STAC.
Si no hi ha solucions, els taxistes pensen anar més enllà i fins i tot deixar sense taxis l’estació en protesta pel cas omís que li fa la direcció|adreça d’ADIF. Actualment s’estan recollint firmes que seran lliurades a primers de setembre als responsables de l’estació i en les quals es demana tant el canvi d’orientació de la parada a la plaça Joan Peiró com la ubicació d’una parada a la plaça Països Catalans.