Reunió dels taxistes de Girona amb el nou regidor de mobilitat

GIRONA.- El passat dia 27 de juliol l’STAC s’ha reunit conjuntament amb AETAL i TAXI GIRONA amb el nou regidor de mobilitat de la ciutat de Girona, Joan Alcalà.
A part de donar la benvinguda al nou equip de govern, s’ha parlat dels següents temes:
-Donar a conèixer i continuar amb la taula del taxi de Girona (consolidada amb l’anterior govern el 29/04/2011). La Taula estarà formada per STAC, AETAL i TAXI GIRONA i continuarà tractant el temes relacionats amb taxi.
-Intrusisme: campanya dissuasoria contra el problema.
-Promocionar més el taxi com a transport públic de la ciutat. Triptics, informació turística, etc.
-Continuar amb la elaboració de la ordenança municipal de Girona amb acord a la llei del taxi de 2003. Ja presentat l’esborrany el mes d’abril a l’ajuntament, restem pendents per la redacció i elaboració. El regidor considera que vàries ordenançes municipals han de ser tractades i la del taxi en serà una d’elles a partir de setembre.
-Continuar amb la tramitació de la publicitat al taxis de Girona. Tema també encetat amb l’anterior govern i aparcat. Joan Alcalà no hi veu problema i ens ha fet saber que ho mirarà.
-Possible canvi de la parada de taxis de Correus a Girona. Mirar altres alternatives que supossin una millora d’aquesta parada tant per els taxis com per els usuaris.
-Demanar autorització per els taxis que hagin de pujar al centre maria gay de Girona ubicat al casc antic, a fer-ho en contra sentit per tal de no infringir la llei i millorar considerablement l’accessibilitat de l’usuari (sobretot l’usuari de llicències adaptades)
Restem pendents de les respostes de l’ajuntament a les nostres peticions en una futura reunió que tindrà lloc d’aqui a 2-3 mesos