Nota de Premsa: Primera reunió de les Associacions del Taxi i l'IMET

 PDF: Nota de Premsa – 1ª Reunió de les Associacions del Taxi i l’IMET, després de la consulta del 3 de maig.

PRIMERA REUNIÓ DE LES ASSOCIACIONS DEL TAXI I L’IMET

DESPRÉS DE LA CONSULTA DEL 3 DE MAIG

  • Acordada la creació de diverses comissions de treball
  • L’IMET i les associacions del taxi es comprometen a analitzar les al·legacions al sistema de torns i establir un Estudi-proposta per a un sistema de torns més adient i definitiu.

Ahir va tenir lloc a la seu de l’AMB la primera reunió de l’IMET i les associacions del sector que van ser escollides en la Consulta celebrada el passat dijous 3 de maig.

En aquesta primera trobada s’ha acordat la creació de diverses comissions de treball per als diferents àmbits d’actuació (parades, tarifes, etc.) que es concretaran i definiran en properes reunions.

Sistema de torns de treball

 Atès que el període d’al·legacions al sistema de torns, que va ser aprovat inicialment pel Consell de l’Àrea Metropolitana de Barcelona el 6 de març passat, va finalitzar el 26 d’abril passat, i en el qual es van presentar 1.460 al·legacions, s’ha pres la decisió d’analitzar-les i d’avaluar-les, per tal de realitzar un

Estudi-Proposta per part de l’IMET a la major brevetat possible. Aquest es farà arribar a les associacions del sector per, posteriorment, convocar una reunió per tal de posar ‘fil a l’agulla’ d’un sistema de torns definitiu que s’ajusti al criteri de l’anàlisi i a les propostes i suggeriments dels representants del sector. El termini que s’ha determinat per totes les parts és l’1 d’octubre, data límit, a partir de la qual, es posarà en marxà el sistema de torns que es consideri més adient.

Departament de premsa i comunicació IMET

P. Rocío Terán – Tel: 935 069 646 – 670 269 829


Barcelona, 8 de maig de 2012

Comments are closed.