Mitssatge de condol per la mort de Simón Rosado, dirigent històric de CC.OO.

Simón rosadoBARCELONA.- El Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC), a través del seu president Luis Berbel, ha enviat un missatge de condol a la família i als companys de Simón Rosado, mort avui víctima d’un infart.
Els taxistes li recordem ja que vam tenir un contacte directe el dia de la manifestació de la vaga general en intercedir ell, personalment, amb la Guàrdia Urbana perquè un nombre de taxis encapçalessin la manifestació de Barcelona del 29 S.
Simón Rosado era el secretari d’Acció Sindical i Política sectorial de CCOO de Catalunya i membre històric de la nostra organització.
Nascut l’11 de març de 1957 a Hervas (Cáceres), va treballar a Derbi entre el 1974 i el 1984, i va ser-ne president del Comitè d’Empresa des del 1979. El 1974 va ingressar a CCOO dins de la Coordinadora de CCOO del Vallès Oriental. Aquell mateix any va ingressar a les Joventuts Comunistes del PSUC. El seu compromís el va portar a ser detingut el 1976, arran de la vaga organitzada per la COS contra la reforma política i per la llibertat política i sindical, i l’any 1977, arran de la vaga pel Conveni provincial siderometal?lúrgic.
Del 1980 al 1988 va ser secretari general de la Unió Local de CCOO de Mollet del Vallès. Entre el 1984 i el 1988 va ser secretari general de la Unió Comarcal de CCOO del Vallès Oriental i posteriorment, va ocupar el càrrec de secretari general de la Federació del Metall i la Mineria de CCOO de Catalunya. Des de l’abril de l’any 2000 era membre del Secretariat de CCOO de Catalunya. Actualment, a més, era membre del Consell Nacional d’Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV).