Jornada de seguretat en el taxi, amb Mossos d’Esquadra

 

STAC.- El passat 11 de març de 2022 a les 10.00 h va tenir lloc la primera “Jornada de seguretat en el taxi”, aquestes jornades s’emmarquen en el compromís per part de l’administració davant la sol·licitud de les associacions fruit de la problemàtica en aquest sentit en el sector del taxi de Catalunya.

La Jornada és realitzar a la Sala d’Actes del Departament de Vicepresidència, Polítiques digitals i Territori, a l’Av. Josep Tarradellas, 2, amb el següent programa:

  • Consells de seguretat per a taxistes i usuaris.
  • Precs i preguntes.

Per part del nostre sindicat i varen assistir els companys Carlos Fernández i Antoni Servos, per part de l’administració i eren presents la directora general de Transports de la Generalitat Mercè Rius, el sotsdirector de transports Josep Maria Fortuny i la gerent de l’Institut Metropolita del Taxi Teresa Carrillo.

Com a fet a destacar la necessitat que sempre que es produeixi un incident aquest sigui denunciat, així o varen indicar els responsables dels mossos d’esquadra Rafael Lorente Sots Cap de la Divisió de Transport i Eujeni Tarjuelo Cap de Policia Comunitària, que varen presentar l’acte.

Recordar a tots els companys que la denúncia es pot fer amb el mètode de cita prèvia, que evita les llargues esperes a les comissaries. Una qüestió important també és que tots tinguem controlat l’IMEI del telèfon, recordar que un dels fets delictius que més incidència patim és el furt, i en molts casos se’ns sostrau el telèfon. Doncs bé, sense el IMEI és impossible recuperar el terminal, per accedir a aquest número identificatiu s’ha de marcar al telèfon *#06#

Recordem, la denúncia es pot fer a qualsevol comissaria demanant cita prèvia en aquest enllaç:

https://mossos.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/Cita_previa/