La formació de la Guàrdia Urbana de Terrassa en control de VTC, un bon exemple

 

STAC.- Els companys Lluís Berbel i Antoni Servos es van reunir el passat divendres dia 4 amb el regidor de Seguretat Ciutadana del municipi de Terrassa Javier Fernández Rivero, i eren presents també en Xavi Arnau, company de Terrassa que actualment porta la relació directa amb la Guàrdia Urbana de la ciutat i el Sot Inspector de la Guàrdia Urbana Jordi Marin.

En la trobada es va parlar dels cursos de formació que està realitzant la Guàrdia Urbana en el tema sancionador dels vehicles de lloguer amb conductor de la mà del Departament de Transports de la Generalitat amb el suport de Daniel Fernández, que és el Cap d’Inspecció de Transports. En aquest sentit es va explicar que ja estaven en la segona ronda de formació.

Per banda de la Guàrdia Urbana se’ns va indicar que ben aviat esperen tenir accés al registre de serveis, de forma que la tasca de control d’aquesta activitat sigui real i resolutiva.

També es va parlar de la proximitat del Mundial d’Hoquei, un esdeveniment important per la ciutat que esperem que doni feina al sector.

Des del nostre Sindicat, valorem molt positivament la implicació de la Guàrdia Urbana en la problemàtica del sector.

 

SEGUIM TREBALLANT!! SEGUIM LLUITANT!!