Es completa la reordenació viària a Sarrià-Sant Gervasi per facilitar

BARCELONA.- A partir de l’1 de setembre està previst realitzar els treballs de reordenació viària al passeig Sant Joan Bosco a partir de les 08:00 h del matí. Els treballs consisteixen en una reordenació dels carrils de circulació per facilitar la implantació de la nova xarxa d’autobusos i per millorar la mobilitat general de la zona.
Un cop es completin els canvis, el passeig Sant Joan Bosco tindrà dos carrils de circulació de pujada, en sentit plaça d’Artós, per facilitar l’accés a les Rondes i Túnels de Vallvidrera pel carrer de Vergós i la Via Augusta i un carril de baixada, en sentit plaça Prat de la Riba, que serà d’ús exclusiu per al nou autobús, de la línia V-7 que unirà la Plaça d’Espanya i Sarrià a partir de l’octubre. La reordenació també ha de servir per incrementar la seguretat viària per a les escoles del passeig. D’aquesta manera, el carril d’aparcament en àrea blava del passeig Sant Joan Bosco canviarà de costat, de manera que farà de barrera de seguretat entre els cotxes que circulen pel carrer i la vorera que fan servir especialment els alumnes de les escoles de l’entorn.
Aquestes canvis que es completaran el proper dia 7 de setembre amb el canvi de sentit del carrer de Manuel de Falla entre Capità Arenas i Sant Joan Bosco. Els canvis de sentit que s’estan realitzant al Districte vinculats a la posada en marxa de la nova xarxa d’autobusos, també han de servir per millorar la mobilitat general de Sarrià i les Tres Torres. En general han d’ajudar a millorar el nus viari de plaça d’Orient, a la cruïlla dels carrers de Via Augusta, carrer dels Vergós i carrer d’Anglí. Al barri de les Tres Torres, els canvis de sentit que s’han fet al carrer dels Vergós i Dr. Roux han d’ajudar a millorar la mobilitat de l’entorn del mercat i l’accés dels veïns de la zona a la Ronda del Mig.
La Guàrdia Urbana preveu reforçar la seva presència a la zona el proper dia 12 de setembre, coincidint amb l’inici del nou curs escolar, ja que es preveu que la circulació pugui ser complicada.

Comments are closed.