L'STAC s'integra al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

STAC.- El Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) ha decidit, durant l’última reunió de la seva l’Executiva, participar com a organització a la Plataforma pel Dret a Decidir. L’argument principal està basat en el principi bàsic que tothom ha de poder expressar democràticament el dret a decidir, més enllà de la posició final que es defensi.
Com és sabut, el passat dia 26 es va realitzar un acte per la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Entre els assistents hi havia sindicats, bona part de la patronal, entitats socials i fins a quatre forces polítiques que sumen, quasibé, dos terços del Parlament.
Aquesta setmana i després de la decisió de l’Executiva de l’STAC, de formar part d’aquesta plataforma, ja s’ha formalitzat la participació de la nostra organització al  Pacte Nacional pel Dret a Decidir.
Després d’aquesta formalització, el següent pas serà la redacció, pert part del democristià Joan Rigol, ex president del Parlament, d’un document consensuat entre tots els assistents al conclau que serveixi com a punt de partida del que ha d’ésser l’exercisi del dret a decidir.