L'STAC s'integra al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

STAC.- El Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) ha decidit, durant l’última reunió de la seva l’Executiva, participar com a organització a la Plataforma pel Dret a Decidir. L’argument principal està basat en el principi bàsic que tothom ha de poder expressar democràticament el dret a decidir, més enllà de la posició final que es defensi.
Com és sabut, el passat dia 26 es va realitzar un acte per la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Entre els assistents hi havia sindicats, bona part de la patronal, entitats socials i fins a quatre forces polítiques que sumen, quasibé, dos terços del Parlament.
Aquesta setmana i després de la decisió de l’Executiva de l’STAC, de formar part d’aquesta plataforma, ja s’ha formalitzat la participació de la nostra organització al  Pacte Nacional pel Dret a Decidir.
Després d’aquesta formalització, el següent pas serà la redacció, pert part del democristià Joan Rigol, ex president del Parlament, d’un document consensuat entre tots els assistents al conclau que serveixi com a punt de partida del que ha d’ésser l’exercisi del dret a decidir.

One thought on “L'STAC s'integra al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

  • 3 de juliol de 2013 at 15:55
    Permalink

    Ahora mismo hay muchas cosas más preocupantes para el sector, no olvidemos que el stac es un sindicato sectorial del taxi, que saltarse la la legalidad vigente en una “consulta” que vulnera la constitución legitimamente aprovada por tod@s.
    Es más, si lo que se pretende es el “que la gente decida”, podemos empezar por el mismo stac y hacer una consulta a sus afiliados, para ver que opinamos sobre ese tema, y en base a lo que decidan los afiliados que el stac se sume a la plataforma o no.

Comments are closed.