Els veïns de Bonastre descontents amb el servei de taxi local

BONASTRE. L’ESPIGOL.- “Estem farts de trucar taxis d’altres pobles i pagar viatges més cars perquè el taxista que té la concessió, Manuel Lucenilla, no fa cap servei al nostre poble,” diu una veïna de Bonastre.
A finals de juny de l’any passat es va posar en funcionament a Bonastre el nou servei de taxi amb un vehicle de 8 places que hauria de donar servei les 24 hores i té la parada al costat de la Font de Santa Magdalena. El concurs de l’Ajuntament de la concessió de la plaça el va guanyar el taxista Manuel Lucenilla.
Encara no ha passat ni un any de funcionament d’aquest servei, i els veïns de Bonastre ja estan molt descontents amb la seva realització. Entre les queixes que han fet arribar a l’Espígol, en una carta, firmada pel Meritxell Ansó, destaquen que “el taxi mai està ni a la parada ni al municipi, l’hem trucat nombroses vegades i sempre estava ocupat als altres municipis, estem farts de trucar taxis d’altres pobles i pagar viatges més cars perquè aquest senyor no fa cap servei al nostre poble, i menys el de 24 hores que hauria de fer”.
Els veïns acusen al taxista de “treballar en altres municipis, en alguns de forma il·legal, com per exemple a Barcelona”, també diuen que “com viu al Vendrell no li surt rentable pujar a Bonastre si algú el truca i per això ni es presenta”, a més comenten que “té moltes denuncies dels clients i d’altres taxistes al Baix Penedès per realitzar serveis il·legals en altres municipis, per fer servir vehicles particulars i per cobrar preus abusius”.
Els veïns de Bonastre demanen que l’Ajuntament prengui mesures per tal de solucionar aquest problema, i volen que “l’obliguin a estar les 24 en el nostre municipi, on ha d’estar, i que presti servei als veïns del poble; i si no, que donin la llicencia a altra persona, per exemple a algú que estigues empadronat en el mateix municipi”.
L’alcalde de Bonastre, David Godall, ha comentat a l’Espígol que “a l’Ajuntament no tenim constància de cap queixa dels veïns en quant aquest servei, però de totes les maneres parlaré amb el taxista sobre l’assumpte.” També ha aclarit que “el taxi no ha d’estar estacionat a la parada de Bonastre tot el dia, aixó no seria lógic perque no hi ha prou demanda, els veïns l’han de trucar quan el necessiten, i si el taxista que té concessió al nostre municipi no pot realitzar el servei, és ell qui ha de gestionar que arribi un altre taxi”.

Comments are closed.