El Sindicat del Taxi català al•legarà contra les onze llicències que concedirà Naut Aran

Berbel assegura que “l’ajuntament es va inventar nous requisits” i que “el plec de condicions ja està enfocat a determinades persones”

NAUT ARAN. EL SEGRE. MOLINA.- El Sindicat del Taxi de Catalunya recorrerà la decisió de l’ajuntament de Naut Aran de licitar 11 noves places de taxi, amb el que el municipi fregarà la vintena en sumar-les a les vuit actualment en vigor (veure SEGRE del dissabte 7).

El president de l’organització, Lluís Berbel, assegura que aquest expedient ha de ser paralitzat perquè el nombre de places són excessives, no s’ha tingut en compte l’actual normativa i exigeixen la convocatòria d’un concurs les bases del qual es publiquin al Butlletí Oficial de la Província (BOP) i al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), així com tenir accés a l’estudi que avala la decisió. Berbel assegura que l’ajuntament es va “inventar” nous requisits com donar més punts als veïns de Naut Aran, als que porten temps en llista d’espera i als que tenen a càrrec seu fills fins a 21 anys. També reafirma que “el plec de condicions ja està enfocat a determinades persones” i critica que només es puguin dur a terme serveis dins d’Aran, per la qual cosa es tracta de “permisos estacionals”.

Per part seva, l’alcalde de Naut Aran, César Ruíz Canela, va assegurar la setmana passada que tant Espot com La Vall de Boí, en el Parc Nacional d’Aigüestortes, superen la vintena.