Diversos espais d'informació de la ciutat de Barcelona fan publicitat de l' APP Taxi Barcelona

IMET.-  Coincidint amb l’entrada en vigor de la Tarifa de taxi 2014, l’IMET ha desplegat en diferents punts de la ciutat, informació sobre la nova aplicació (App) Taxi Barcelona, què permet calcular la ruta d’un trajecte en taxi.

Els usuaris de taxi poden descarregar la nova aplicació a través d’un codi QR que també figura en aquesta publicitat i mitjançant el portal web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona www.amb.ca/taxi o www.taxibarcelona.cat.

La posada en marxa d’aquesta iniciativa té per objectiu donar una major claredat al servei de taxi i sobretot  trencar amb la percepció dels usuaris que el taxi és un transport car. En els primers dies de funcionament, la iniciativa ha estat molt ben rebuda pels usuaris del taxi. (Veure enllaç reportatge BTV)

2 thoughts on “Diversos espais d'informació de la ciutat de Barcelona fan publicitat de l' APP Taxi Barcelona

  • 13 de gener de 2014 at 14:01
    Permalink

    Creo que falta más publicidad y en tres idiomas mínimo, catalán, castellano e inglés, no? vamos yo lo de bus turistic lo veo hasta en japones y aquí casi es que no te das ni cuenta que habla del taxi…
    Estaría bien poner Stand en puntos de interés, plza. Catalunya, Puerto, Sants, Aeropuerto, etc… y repartiendo folletos, que si no retiran licencias, dinero para eso pagamos y de sobras, con tanto impuesto..
    Ustedes que opinan?

  • Pingback: Barcelona Taxis fares and regulations post.

Comments are closed.