Barcelona, finalista per ser capital mundial del mòbil

Fira de Barcelona

 • Es decidirà al juny
 • BARCELONA.- Barcelona ha estat elegida com una de les quatre finalistes a ser la capital mundial del mòbil entre 2013 i 2017, segons ha informat la GSMA, entitat organitzadora del Mobile World Congress, que decidirà la guanyadora al juny.
  La capital catalana, que organitza el congrés de telefonia mòbil més important del món des de 2006, competeix amb Milà, Munic i París, després que hagin estat descartades Colònia i Amsterdam.
  L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s’ha mostrat orgullós després de l’anunci i ha defensat que la ciutat és el “lloc idoni per convertir-se en una plataforma permanent d’innovació de la indústria del mòbil i per acollir tota mena de festivals i esdeveniments relacionats amb aquesta indústria”.
  En unes setmanes, entre el 14 i el 17 de febrer, la capital catalana acollirà una nova edició del Mobile World Congress a Fira de Barcelona, amb una previsió de 50.000 assistents professionals de més de 200 països i 1.300 expositors, fet que comportarà un impacte econòmic estimat a la ciutat de 220 milions d’euros.
  Si es converteix en capital mundial del mòbil entre 2013 i 2017, també acollirà un centre tecnològic d’aquesta indústria i un festival cultural, entre d’altres.

  Comments are closed.