Actes vandàlics contra la informació de tarifes situada a l'Aeroport

Anuncio TarifesIMET.- El darrers dies, la informació sobre els preus del servei de taxi que figuren en les noves estructures situades fa molt poc en les terminals T1 i T2 de l’Aeroport Barcelona-El Prat va ser objecte d’actuacions vandàliques, presumiblement d’algun taxista.
Des de l’IMET lamentem aquest fet perquè aquestes actituds únicament perjudiquen la imatge del sector i del servei. No obstant això, aquest organisme continuarà informant als ciutadans i les ciutadanes, d’acord amb l’aplicació objectiva dels criteris de l’estructura tarifaria vigent.

2 thoughts on “Actes vandàlics contra la informació de tarifes situada a l'Aeroport

 • 4 d'abril de 2014 at 10:38
  Permalink

  Bon dia, doncs esperem que com a taxista i usuaria, aquesta informació tant important, perquè tothom tingui la informació adient i que es pogui promocionar el transport del taxi, sigui restaurat el més aviat possible.

  Gràcies a tots els que fem un bon servei!! pel que el client torni a agafar el TAXI

 • 21 d'abril de 2014 at 8:30
  Permalink

  Pues ya podemos contar quien a sido, los que se dedican a dar “palos” (cobrar mas de lo debido) a los pasajeros, los mismos que dan comisiones a los “sacarnos” (porteros de hoteles) o a los que llevamos información del coste del taxi al aeropuerto nos increpan, es decir la lacra del sector “los gárrulos” si los pillaran y les revocaran la licencia tres meses, fueran titulares, o asalariados, esto se acabaría.

Comments are closed.