6a Cursa El Corte Inglés, afectacions a la mobilitat

REcorrido de la CursaBARCELONA.- El diumenge 6 d’abril tindrà lloc la 36a Cursa El Corte Inglés, una important prova atlètica que reuneix milers i milers de ciutadans i ciutadanes, amb una incidència important en la mobilitat del centre de Barcelona.
La Cursa es desenvoluparà en un circuit urbà de 10 km 766 metres, des de les 09:30 a les 12:00 hores; no obstant això les afectacions de trànsit s’iniciaran a les 06:30 h.
A aquesta darrera hora es procedirà a l’aïllament del Passeig de Gràcia, des de plaça de Catalunya fins a la Gran Via CC.
Al voltant de les 08:30 hores, quan el nombre de participants ho aconselli, es procedirà a l’aïllament al trànsit de les zones de concentració dels corredors (Ronda de Sant Pere, des de la plaça d’Urquinaona fins al costat Besòs de la plaça de Catalunya.
A les 08:45 h: tall de trànsit de la Gran Via de les CC, ambdós sentits, entre Rambla de Catalunya i carrer de Pau Claris.

Recorregut de la cursa

Passeig de Gràcia – Aragó – Tarragona – plaça d’Espanya (costat Besòs en sentit contrari al trànsit) – Avinguda Reina Maria Cirstina – Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia – plaça de Sant Jordi – Avinguda de l’Estadi – Jocs del 92 – Carrer del Foc (per la calçada descendent fins al passeig Olímpic) – Passeig Olímpic (tota la calçada) – Estadi Olímpic Lluís Companys -Gran Via de les Corts Catalanes (entrada per la porta Marató i sortida per la porta de serveis) – passeig Olímpic – Avinguda de l’Estadi – passeig de Santa Madrona – carrer de Lleida – l’Avinguda del Paral·lel – carrer de Floridablanca – Ronda de Sant Antoni – plaça Universitat (calçada mar) – Pelai – plaça de Catalunya.