Reunió de l'STAC amb Jordi Portabella, alcaldable d'ERC per Barcelona

Entrevista con Jordi PortabellaBARCELONA.- Una representació de l’STAC, Jose Mª Sánchez Baena (secretario general de Barcelona) e Ismael Tovar (miembro de la Intercomarcal de Barcelona) s’han reunit amb Jordi Portabella, alcaldable d’ERC per Barcelona.
En la reunió es va parlar de l’aprobació al Ple de l’EMT de la mesura de contingentar els taxis a doble torn com una primera mesura per atenuar la crisi, que farà que no augmentin els taxis conduïts per dos persones.
Portabella ha estat bastant receptiu amb la nostra argumentació de que és una bona mesura per al sector. Això tambè implica que no es continuaran creant més llocs de feina en precari.
El següent pas per seguir treballant en combatre la greu situació que pateix el sector, serà lluitar per aconseguir una regulació horària que apropi la poca demanda existent amb la sobreoferta de taxis que hi ha al carrer.
Hem comentat també, que Barcelona necessita canviar la forma actual que existeix d’agafar un taxi, és a dir, en quasevol lloc de la via pública, els clients poden demanar un taxi alçant la mà. Seria ecològic i sostenible crear xarxes de microparades repartides per tot arreu, de manera que per agafar un taxi els clients anesin a buscar-los a les parades o bé que els truquesin per telèfon. Això faria que els taxis circulin molt menys en buit, tot estalviant en combustible i reduint la contaminació.
Una altra mesura per combatre la contaminació seria la d’autoritzar només aquells vehicles sostenibles que mensy contaminin, com cotxes que funcionin amb gas natural, amb glp, híbrids, elèctrics, etc

Comments are closed.