Reunió sobre l'estació de Sants

BARCELONA.- Aquest matí s’ha produït una reunió a la seu de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona destinada a endreçar la mobilitat dels taxis als voltants de l’estació de Sants, en la qual, entre altres ha participat l’STAC, el grup Taxis Anarquia, responsables de l’Ajuntament de Barcelona y el gerent de l’IMT, Eduard Ràmia.

S’ha arribat als següents acords, que seran enllestits abans de Nadal:
-Els taxis podran circular, encotxats provinents de la parada de Pl. Joan Peiró, pel vial situat a Pl. Països Catalans, que actualment està reservat als busos i a les motos.
-A la Pl. Països Catalans, la zona de desencotxament actual es dividirà en dos trams, a un estarà prohibida la parada i l’estacionament, excepte per als taxis que vagin a desencotxar, i a l’altre tram no es permetrà estacionar, només es podrà parar, tants vehicles particulars com taxis.
-A la Pl. Joan Peiró, es passarà a encotxar a la zona de cobert, on actualment es desencotxa. Es continuarà desencotxant una mica més endavant, junt al Cafè Cafè.

A mig termini es posarà en marxa una parada a la Pl. Països Catalans, alimentada pels taxis de la graella de la Pl. Joan Peiró, per un carril segregat pel Pg. Sant Antoni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *