Reunió sobre l'estació de Sants

BARCELONA.- Aquest matí s’ha produït una reunió a la seu de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona destinada a endreçar la mobilitat dels taxis als voltants de l’estació de Sants, en la qual, entre altres ha participat l’STAC, el grup Taxis Anarquia, responsables de l’Ajuntament de Barcelona y el gerent de l’IMT, Eduard Ràmia.

S’ha arribat als següents acords, que seran enllestits abans de Nadal:
-Els taxis podran circular, encotxats provinents de la parada de Pl. Joan Peiró, pel vial situat a Pl. Països Catalans, que actualment està reservat als busos i a les motos.
-A la Pl. Països Catalans, la zona de desencotxament actual es dividirà en dos trams, a un estarà prohibida la parada i l’estacionament, excepte per als taxis que vagin a desencotxar, i a l’altre tram no es permetrà estacionar, només es podrà parar, tants vehicles particulars com taxis.
-A la Pl. Joan Peiró, es passarà a encotxar a la zona de cobert, on actualment es desencotxa. Es continuarà desencotxant una mica més endavant, junt al Cafè Cafè.

A mig termini es posarà en marxa una parada a la Pl. Països Catalans, alimentada pels taxis de la graella de la Pl. Joan Peiró, per un carril segregat pel Pg. Sant Antoni.