Presentat el primer llibre d'anècdotes del taxi escrit per dones taxistes de diverses ciutats d'Espanya i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

La presentació del llibre a TVE1. Ver a partir del minuto 11.45

BARCELONA.- Avui, s’ha presentat a la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el llibre “Mujer y taxista, anécdotas”, el primer que recull les anècdotes de les dones que treballen en aquest sector.
L’acte va ser presentat pel gerent de l’IMET, Eduard Ràmia, i una representació de les dones taxistes d’Espanya i de Catalunya que van participar en el llibre, així com pel promotor de l’edició, Antonio Monge, responsable de l’empresa Taxi Sostenible.
Eduard Ràmia, gerent de l’IMET, va destacar en la seva intervenció el paper que juga la dona en el sector del taxi, què amb la seva força i empenta va saber donar un accent diferent al servei de taxi.
El llibre va néixer per la iniciativa d’un grup de dones taxistes que, a través de les xarxes socials, va començar a recollir les seves experiències en el taxi i van veure que les seves històries podien tenir forma de llibre. La bona voluntat de totes i el fet d’haver trobat un promotor de la seva idea va fer la resta.
Les taxistes vendran el llibre entre els seus clients i els beneficis es destinaran a l'”Asociación Proyectos para la sostenibilidad” que dóna ajuda a dones amb problemes econòmics i d’exclusió social.
Les persones interessades en adquirir el llibre ho poden fer a través del web: www.TaxiSostenible.com