Obres de millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de la plaça d’Espanya de Barcelona

Afectacions al trànsit, del 19 de juliol al 30 de novembre

BARCELONA. IMET/AMB.- En el marc de les obres de millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de la plaça d’Espanya, es durà a terme l’ocupació i l’afectació de l’entorn de l’avinguda del Paral·lel:

 Del dia 19 al dia 28 de juliol, tindran lloc els treballs previs a les obres, com el desplaçament d’algunes parades de bus i la incorporació d’una rotonda semaforitzada, entre la cruïlla de l’avinguda Reina Maria Cristina i Rius i Taulet.

– Del dia 28 de juliol al dia 5 d’agost, es realitzaran els treballs per a la demolició de la mitjana central de l’avinguda del Paral·lel, entre la plaça d’Espanya i el carrer de Sepúlveda. Aquests treballs implicaran l’ocupació de diversos carrils de circulació, i durant les obres, quedaran en funcionament dos carrils de circulació en sentit mar i dos carrils de circulació (i dos carrils Bus més) en sentit muntanya.

– Del dia 6 d’agost al 30 de novembre, es duran a terme els treballs per a l’execució dels ascensors de la L3 a la vorera Llobregat de l’avinguda del Paral·lel. Les obres comportaran l’ocupació de la vorera del costat Llobregat de l’avinguda del Paral·lel, entre la plaça d’Espanya i el carrer de Sepúlveda, i es crearà un itinerari per als vianants per calçada, protegits amb barreres de formigó.

La secció per al trànsit que quedarà a l’avinguda del Paral·lel, entre la plaça d’Espanya i el carrer de Sepúlveda, serà d’un carril Bus al costat Llobregat en sentit mar, i dos carrils de circulació en sentit mar; tres carrils de circulació en sentit muntanya, dos carrils Bus en sentit muntanya i un carril de serveis al costat Besòs.

Enllaços relacionats:

https://ajuntament.barcelona.cat/sants-montjuic/ca/noticia/ascensors-accessibilitat-metro-creu-coberta-arenas-gran-via-parallel-tarragona-bus-bici-vianant_968755