Nou punt de recàrrega ràpida a Cornellà de Llobregat

  • punt carrega taxi electric cornellaEn fase de proves des del 27 de novembre.

Barcelona. IMET.- L’AMB ha instal·lat un nou Punt de recàrrega rápida per a cotxes elèctrics a Cornellà de Llobregat. Funciona en fase de proves des del 27 de noviembre. Està situat al carrer de Baltasar Oriol, cantonada amb avinguda de Pablo Picasso, sortida 15 de la Ronda de Dalt, al costat del centre comercial El Corte Inglés-Hipercor de Cornellà.
El punt és similar al situat al municipi del Prat de Llobregat i funciona en mode lliure i no cal una targeta.

Punt de recàrrega del Prat

Aquest punt de recàrrega dóna servei, principalment, als vehicles que circulen per la C-32 i la B-22 travessant els municipis del Prat i Sant Boi i, de manera especial, als taxis elèctrics que realitzin els seus serveis a l’aeroport.

El punt de recàrrega està disponible les 24 hores al dia i els 7 dies de la setmana. Funciona de forma automàtica (sense personal d’assistència). La instal·lació s’activa amb la mateixa targeta d’usuari que a la ciutat de Barcelona, i permet la recàrrega de la bateria de qualsevol dels vehicles elèctrics actualment autoritzats per a taxi, en 20-30 minuts.

D’acord amb les accions de promoció de l’ús del vehicle elèctric incloses al Programa de Mobilitat Sostenible 2014-2015 de l’AMB, i amb els compromisos adquirits amb la signatura dels corresponents convenis de col·laboració amb els fabricants Nissan, Renault i BMW, l’AMB té en projecte la instal·lació de 10 punts de recàrrega ràpida. Un d’ells és el del Prat i el segon està, com s’ha dit, en fase de proves al municipi de Cornellà. Aquesta xarxa de punts de recàrrega completarà la que l’Ajuntament de Barcelona ja ha instal•lant, i la que puguin instal·lar en un futur altres Ajuntaments o els operadors de recàrrega privats.