Mobilitat | Noves actuacions a la xarxa de parades de l’AMB. Actualització 04.02.21

AMB.- L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona ha comunicat la nova senyalització de la parada de taxis del carrer de Bruc, 96-98 (xamfrà carrer d’Aragó). Es tracta d’una parada de 4 vehicles en xamfrà Besòs, i atendrà a diversos serveis de la zona:

Bruc, 96-98 (xamfrà carrer d’Aragó)

D’altra banda, també s’ha ampliat de 2 a 4 places la parada situada a la Rambla de Catalunya, 60 (xamfrà carrer d’Aragó):

Rambla de Catalunya, 60 (xamfrà carrer d’Aragó)

Després de la seva ampliació, la parada de taxis que dona servei a la Clínica Delfos disposa de 7 places. El desplaçament dels contenidors al final de la parada, situada a l’Avinguda de Vallcarca, 151-163, va permetre materialitzar aquesta ampliació i deixar de banda les 4 places anteriors.

clinica Delfos

La parada de taxis que dona servei al Centre Comercial SPLAU de Cornellà de Llobregat ha estat traslladada al carrer de Tirso de Molina, 1 – carretera del Prat (davant de l’edifici de la Renault). En la seva nova ubicació manté la capacitat anterior. L’anterior emplaçament ocasionava problemes d’accessibilitat dels usuaris i limitava la sortida a diferents direccions.

CC SPLAU (Cornellà)

D’altra banda, s’ha senyalitzat la nova parada situada al carrer de la Via Augusta, 335 (Passeig de la Bonanova) de Barcelona

Carrer de Via Augusta, 335 (Barcelona)

S’ha ampliat amb 5 places la parada de taxis situada al Passeig Manel Girona, 38 aprox. (carrer Eduard Conde) i que dona servei a l’Hospital “Centre Internacional de Medicina Avançada-CIMA”

Passeig Manuel Girona. Clínica CIMA

S’ha habilitat una nova parada senyalitzada al carrer d’Arquitectura, propera a l’accés exterior d’urgències maternitat de l’Hospital de la Vall d’Hebrón.

Carrer d’Arquitectura. Urgències maternal Vall d’Hebrón

Totes aquestes actuacions s’emmarquen en la millora de la xarxa de parades de Barcelona per fer front a la situació COVID19.

Recordar que el passat 14 de setembre, les associacions representatives del sector del taxi a l’AMB, vàrem presentar un extens dossier sol.licita’n diferents intervencions a la xarxa de parades de taxi de l’AMB, principalment ampliacions i noves creacions. Us recordem la resolució: