Ampliació dels municipis de Terres de l’Ebre per donar servei las nits i els festius quan la demanda superi l’oferta

Taxis de Terre de l’Ebre.

TERRES DE L’EBRE.- El passat 28/05/2024, es va reunir la Taula Territorial del Taxi a Les Terres de l’Ebre.
L’anterior Comissió s’havia fet al 14/12/2021.
Es va aprovar l’augment de places a 2 llicències de taxi de La Ràpita i 1 de Móra la Nova.
També es va aprovar, que d’ara endavant, els augments/disminucions de places a llicències ja existents, es faci automàticament un cop l’Ajuntament ho aprova, sense haver de passar per l’aprovació de la Comissió Territorial de la Taula del Taxi. A la següent Comissió es ratificaran aquests
augments/disminucions.
També es va posar fil per a que s’ampliïn les autoritzacions per a horaris festius i nocturns a altres municipis de Les Terres de l’Ebre, tal com s’ha fet als municipis de l’Aldea, Camarles o Deltebre, i altres taxis de diferents municipis puguin donar servei quan la demanda supera la oferta d’aquell municipi.
Ens vam emplaçar a finals d’aquest any a una altra Comissió Territorial per avaluar els avenços amb els temes exposats.

“Ho estem treballant en la Direcció de Transports de Tarragona a la Taula tècnica del Taxi a les Terres de L’Ebre. Ja tenim acords als Ajuntaments de Deltebre, Camarles i L’Aldea per anar a carregar altres taxis dels municipis de Les Terres de L’Ebre quan la demanda superi la ofert dels taxis del propi municipi, sempre donant prioritat als taxis municipals, per tal de no lesionar els seus interessos però, a la vegada, dona sortida a la desmesurada demanda ocasional”, diu Joan Vicente Maigi.
Ara treballarem els municipis d’Alcanar, la Ràpita, Amposta, Tortosa

Vam assistir a la reunió Àlvar Rallo Roda, Jordi Salvador Serrano i Juan Vicente Maigi.