CONTINUA LA CAMPANYA “NO ÉS NO”

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

STAC.- La campanya “NO ÉS NO”, continua. Iniciada el 16 de Juliol, ahir, des de la UIB de l’STAC es van col·locar a les portes de varis taxis de diferents companys interessats en els vinils de la campanya de conscienciació social contra la violència de gènere.

La campanya compta amb el suport logístic, humà i econòmic de l’STAC, al costat de Creu Roja i en la qual esperem que es vagin sumant molts més companys.

Tots / es els companys / es, afiliats o no, que us vulgueu sumar a la campanya només heu d’enviar un missatge de WhatsApp al número de telèfon 747 72 12 98 o trucar a les nostres oficines a 93 300 23 14, allà us informarem sobre les properes convocatòries.

EL STAC CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, DI … NO ÉS NO!

(Versión castellana)

CONTINÚA LA CAMPAÑA “NO ES NO”

La campaña “NO ES NO”, continúa. Iniciada el 16 de Julio, ayer, desde la UIB del STAC se colocaron en las puertas de varios taxis de diferentes compañeros interesados en los vinilos de la campaña de concienciación social contra la violencia de género.

La campaña cuenta con el apoyo logístico, humano y económico del STAC, junto a Cruz Roja y en la que esperamos que se vayan sumando muchos más compañeros.

Todos/as los compañeros/as, afiliados o no, que os queráis sumar a la campaña sólo tenéis que mandar un mensaje de WhatsApp al número de teléfono 747 72 12 98 o llamar a nuestras oficinas al 93 300 23 14, allí os informaremos sobre las próximas convocatorias.

EL STAC CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO, DI… ¡NO ES NO!