L’STAC torna a la Taula Tècnica del Taxi AMB com a segona força

La candidatura de la UIB de l’STAC, formada per Carlos Fernández, Jaime Sau i Christian Navarro compleix l’objectiu.

L’STAC torna a la Taula Tècnica del Taxi de l’AMB com a segona força amb 679 vots, el 22,20% dels emesos i per tant, obté dos representants.

COMUNICAT UIB STAC

Primerament, lamentem que no tots els taxistes titulars de l’AMB hagin pogut exercir el seu dret a vot, ja que aproximadament un 40% no estaven registrats en el cens electoral. Aquesta és una anomalia que esperem que se solucioni com abans millor.

Dit això, des de la Unió de Barcelona de l’STAC volem agrair el suport rebut pels companys en els darrers dos anys, que s’ha traduït en 679 vots, més del doble que en 2016, el tercer millor resultat de la història de la nostra organització, recuperant així la representació perduda. Un gran resultat que ens motiva a continuar lluitant per millorar i defensar el Taxi de l’AMB.

La votació d’ahir dilluns ha estat el punt de partida d’una legislatura que arriba carregada de reptes. Sabem que ens esperen molts sotracs en el camí, però amb el vostre suport ens sentim recolzats, forts i plens d’ànim per a vèncer-los.

També volem felicitar a ÉLITE TAXI i ATC pels seus bons resultats. Som organitzacions diferents, però amb un mateix objectiu: defensar al Taxi. Esperem continuar treballant plegats, amb la màxima unió, com els darrers anys.

Si ens mantenim units, el Taxi de l’AMB serà invencible!

Moltes gràcies pel gran suport a tots els companys i companyes que heu confiat en nosaltres! NO US FALLAREM!