L'STAC reclama la revocació d'una llicència a El Pont de Vilomara, Bages, per ser innecessària

pontvilomaraBARCELONA. STAC.- El Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) ha sol·licitat a l’Aj. d’El Pont de Vilomara i Rocafort, de la comarca del Bages, la revocació d’una llicència de taxi municipal creada l’any 2010  per concedir-la quan era totalment innecessari ja que no tenia viabilitat degut que aquesta població ja disposava una llicència.

Per això, en l’escrit adreçat a l’Ajuntament, l’STAC ha argumentat el següent:

“El passat mes de juliol de l’any 2010 a la Comissió Territorial de Barcelona del Ple del Consell del Taxi vam tenir coneixement de la creació i la concessió d’una nova llicència municipal per a l’activitat de l’auto taxi al seu municipi, en concret la núm. 2. La Comissió Territorial li concedí l’autorització de transport per a poder treballar fora del municipi. L’STAC hi va votar en contra”

“En aquell moment, la concessió d’aquesta llicència ja va provocar nombrosos conflictes entre els professionals del sector ja que consideràvem que era innecessaria per a la prestació del servei. El representant de l’STAC, amb ocasió de manifestar-ho a les corresponents reunions, i tots els professionals coincidiem en l’innecessari que era la concessió de la llicència en la seva població”

“Però ha passat el temps i el titular de la llicència sembla ser que ha estat més d’un any de baixa laboral i això ha provocat l’aturament de la prestació del servei pel que s’havia rebut la concessió. Recentment hem tingut coneixement de que l’esmentada llicència es troba a la venta.”

“Per tant, doncs, considerem oportú manifestar que en l’actualitat aquesta llicència resulta totalment innecessària i, més enllà dels motius que en el seu moment van conduir a la concessió de la mateixa, creiem en la revocació de la llicènciam, per entendre que amb la venta es busca la finalitat d’un clar frau a la llei, ja que no hi ha cap necessitat de que aquesta llicència continuï vigent i, molt menys, la possibilitat de lucrar-se per part de qui va aconseguir la concessió.”