L’STAC present al Plenari del Consell de la Mobilitat de Badalona

STAC.- Representants del departament de mobilitat de la Unió de Barcelona de l’STAC van assistir el passat dimecres 02.06.2021 a la reunió del Plenari del Consell de la Mobilitat de la ciutat de Badalona, on van ser presents diferents col·lectius de ciutadans, professionals i tècnics municipals de mobilitat.

El Consell Municipal de Mobilitat Sostenible i Transport Públic és un òrgan consultiu i de participació social que canalitza les inquietuds i iniciatives ciutadanes al voltant de la mobilitat i el transport públic a Badalona.

En aquesta reunió és donar compte de les actuacions executades i previstes a la ciutat en l’àmbit de la mobilitat, es va parlar de les noves iniciatives de pacificació en l’entorn dels centres escolars i s’avançà informació sobre la setmana de la mobilitat sostenible.

En el que fa referència al sector del taxi, en el torn de paraula de l’STAC, vam denunciar i exigir solucions en els següents aspectes de màxima importància pels professionals taxistes de la ciutat:

Més control entorn de la parada de taxis de l’Hospital Germans Trias i Pujol, on els companys denuncien males praxis de vehicles particulars que els impedeix dur a terme la seva tasca diària de forma correcta i eficient, entre la zona de la parada secundària i la parada principal de l’Hospital.

Canviar d’ubicació la parada de taxis de la Via Augusta, tornant-la al seu emplaçament original davant del Bingo, on actualment hi ha una parada de motos. Aquesta és una demanda que de manera regular ens fan arribar els companys que treballen a la ciutat i per la que seguirem treballant per convèncer l’ajuntament.

Ampliar la parada de taxis de l’Hotel de Sant Rafael. Els tècnics es van comprometre a fer-ho realitat.

Seguirem treballant amb insistència, per totes les vies possibles que tinguem al nostres abast, en les millores necessàries que precisem a la ciutat de Badalona per a donar un bon servei de taxi. Us encoratgem a fer-nos arribar totes les millores en l’àmbit de la mobilitat que creieu necessàries a la ciutat perquè les poguem traslladar en aquests espais de participació i d’altres trobades amb responsables polítics.

SEGUIM TREBALLANT! SEGUIM LLUITANT!