L’STAC amb el Dia Mundial contra el Càncer

“Tancar la bretxa d’atenció” és el lema escollit aquest any per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer. Des del STAC tot el nostre suport i força per a aquelles persones que estan lluitant aquesta dura batalla contra aquesta malaltia

 

 

 

 

STAC.- Des del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) ens sumem a la commemoració del dia mundial contra el càncer.
Tot el nostre suport i força per a totes aquelles persones lluitadores que estan lliurant aquesta dura batalla. I solidaritat amb familiars, amics i companys que han perdut algun ésser del seu entorn per aquesta terrible malaltia tan estesa però que cada vegada l’índex de superar-la és més gran.
Aquest any, el lema del Dia Mundial contra el Càncer és: “tancar la bretxa d’atenció”. Amb aquesta frase es pretén fer una crida de manera col·lectiva i individual, a comprometre’s a enfortir les accions destinades a millorar l’accés a una atenció de qualitat, inclòs el tamisatge, la detecció primerenca, el tractament i les cures pal·liatives.

Versión castellana

Desde el Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) nos sumamos a la conmemoración del día mundial contra el cáncer.
Todo nuestro apoyo y fuerza para todas aquellas personas luchadoras que están librando esta dura batalla. Y solidaridad con familiares, amigos y compañeros que han perdido algún ser de su entorno por esta terrible enfermedad tan extendida pero que cada vez el índice de superarla es mayor.
Este año, el lema del Día Mundial contra el Cáncer es: “cerrar la brecha de atención”. Con esta frase se pretende hacer un llamamiento de manera colectiva e individual, a comprometerse a fortalecer las acciones destinadas a mejorar el acceso a una atención de calidad, incluido el tamizaje, la detección temprana, el tratamiento y los cuidados paliativos.