Nou emplaçament de la parada de taxis del Bingo Billares a la Gran Via

Aquesta proposta té l’objectiu de senyalitzar la parada en l’emplaçament disponible més proper al Bingo Billares, tot mantenint la capacitat de l’anterior parada i ampliar-la en horari nocturn

STAC.- Amb motiu de la senyalització d’un carril bici en el lateral mar de l’avinguda de la Gran Via de les Corts Catalanes, la parada de taxi propera al Bingo Billares es va traslladar al carrer de Nàpols, 140.

Actualment, hi ha una reserva d’1 plaça de taxi en espai compartit amb càrrega i descàrrega en horari de 17h a 4h. Tanmateix, està previst que cap a finals de febrer es realitzi una modificació de la senyalització de l’entorn que permetrà incrementar la capacitat de la parada i aproximar-la al xamfrà de l’avinguda de la Gran Via de les Corts Catalanes.

Us informem de l’actuació prevista, que es detalla en el plànol que adjuntem al final, facilitat per l’Ajuntament de Barcelona:

1. SENYALITZACIÓ D’UNA PARADA 24 HORES (amb capacitat per a 3-4 vehicles) després del pas de vianants. S’està estudiant la possibilitat d’anul·lar una reserva de gual que es troba en aquest punt per tal que la reserva pugui ser de 4 vehicles (sinó seran 3).

2. SENYALITZACIÓ DE PARADA (AMPLIACIÓ) EN ESPAI COMPARTIT AMB CÀRREGA I DESCÀRREGA (de 20h a 8h.), a continuació del tram anterior i amb una capacitat aproximada per a 5 vehicles.