L'Oasis of the Seas, el creuer més gran del món, arriba a Barcelona

imageBARCELONA.- Les característiques del vaixell modifiquen el protocol d’embarcament del passatge i els organitzadors demanen la col·laboració del taxi.
El dissabte 13, el dijous 18 i el dimarts 23 de setembre, l’Oasis of the Seas, el creuer més gran del món de la naviliera Royal Caribbean, recalarà per primera vegada en el Port de Barcelona amb 11.000 persones, entre tripulació i passatge. El Port i el consignatari demanen la col·laboració i la implicació dels taxistes.

L’Oasis of the Seas arribarà a la nostra ciutat a les 05:00 h de la matinada, perllongant-se el desembarcament del passatge fins a les 10:00 h del mati. La sortida del Port està establerta per a les 19:00 h. Tant l’horari d’arribada com de sortida del vaixell és extensible als tres dies referits.

El Port i la consignatària Intercruise han establert un protocol de desembarcament i, especialment, d’embarcament dels passatgers atesa la característica del vaixell i, especialment, per agilitar la mobilitat. Per aquest motiu, es farà ús únic de les terminals TA i TB del Moll Adossat.

Embarcament del passatge

A l’hora d’abordar el vaixell, la tripulació embarcarà única i exclusivament per la terminal TA, mentre que els passatgers ho faran tant per la Terminal TA com per la TB del Moll Adossat. Amb l’objecte d’evitar equivocacions i garantir l’ordre d’accés a la nau, els passatgers portaran el nom de la terminal del Moll Adossat per la qual hauran d’accedir-hi en el tiquet que els acredita com a viatgers (veure document adjunt). Cap persona podrà accedir a l’Oasis of the Seas per una terminal diferent que no hagi estat assignada.

Col•laboració i implicació del taxi

Atès que probablement el taxi sigui un dels mitjans de transport més sol•licitat, l’organització prega al taxista observar el protocol d’embarcament següent a l’hora d’iniciar una carrera:

1. Consultar al passatger el destí concret al qual es dirigeix: Terminal A o B. perquè aquest ha d’haver estat informat prèviament i ha de disposar d’aquest detall. En cas que el passatger no sàpiga la terminal en què ha d’embarcar, ho pot consultar en un els dos documents següents:

SET SAIL (Chek-in online): Indicat visiblement en la part superior del document.
Si no ha realitzat el Chek-in online, ho pot trobar en els DOCUMENTS DE VIATGE-TRAVEL DOCUMENTS (indicat en lletra petita, normalment en la pàgina 3 d’aquest document).
2. En cas que el passatger embarqui en la Terminal B, es prega portar un full amb la lletra B en una part visible del taxi per tal que la policia portuària pugui facilitar-li l’accés, o bé indicar amb l’intermitent que es dirigeix a aquesta terminal.

3. En cas que el passatger no pugui o no sàpiga indicar la terminal d’embarcament, trobarà personal assignat en la Terminal A perquè li pugui informar de la terminal per la qual embarcar. Més informació: veure document adjunt.

El Port de Barcelona és converteix des d’aquest setembre en el port base de l’Oasi of the Seas de la naviliera Royal Caribbean i aquest protocol d’embarcament serà vàlid per als tres dies d’arribada a Barcelona.

(*) Al marge de l’arribada d’aquest vaixell, s’informa que el diumenge el Port de Barcelona rebrà més de 29.000 passatgers d’altres creuers d’altres empreses navilieres.