Les pèrdues al taxi per la vaga dels controladors sòn incalculables

Aspecte de l'estació de Sants el disabte.
Aspecte de l'estació de Sants el disabte.
BARCELONA. DIARI ARA. MARIA ORTEGA- Lluny del que va passar el dia del núvol tòxic del volcà islandès Eyjafjalla, els taxistes no han estat aquest cop un dels sectors beneficiats pel caos aeri. De fet, han registrat una baixada de feina, com apunta el president del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC), Luis Berbel, que explica que el fet que la majoria de desplaçaments fossin pel plaer i no per feina va fer que molta gent optés per repensar les vacances o directament posposarles en lloc d’arribar el destí escollit a qualsevol preu.
Jose M ª Sánchez Baena, secretari general de Barcelona del STAC, va fer unes declaracions similars tant a Catalunya Ràdio com a Com Ràdio. Més d’un 50 de viatges amb origen o destinació a l’aeroport es van perdre i va influir en una caiguda de la recaptació d’un 30 per cent
Les pèrdues són inculcalables ja que als trasllats que no es van fer cal sumar les persones que finalment no van arribar a Barcelona i que tenien previst passar uns dies a la capital catalana.