L’Ajuntament de Mataró allibera les nits dels dissabtes per als taxi

El passat 17 de març les dues associacions de Mataró vam demanar a mobilitat l’ampliació d’horari per la nit del dissabte, previa enquesta feta als afiliats de cada associació en la que va sortit per majoria casi absoluta, alliberar la nit del dissabte.

Taxis de Mataró

STAC.- A Mataró es treballa el cap de setmana dividit en parells i senars de forma alterna diumenges i dissabtes, però a les nits tenim un problema amb la demanda que hi ha a la zona d’oci.

La nostra ciutat és un referent a la comarca com a zona d’oci nocturn i amb la finalització de les restriccions, s’ha duplicat la quantitat de serveis respecte al 2019. Per aquest motiu a partir del 30 d’abril fins a l’1 de gener els dissabtes a les 22:00h serà lliure per a totes les llicències fins les 7:00h del diumenge.

També és una manera d’evitar que les VTC puguin tenir el camp lliure. Les nits dels dissabtes són molt complicades també per la policia, amb els controls d’alcoholèmia, baralles, accidents, etc… Si hi ha més taxis treballant també els podem controlar més.