La Junta Directiva de l’Associació Taxistes del Pirineu es reuneix de forma presencial

A la reunió van assistir els membres de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell, la Vall d’Aran i la Cerdanya

Un moment de la reunió dels membres de la Junta Directiva y delegats de les comarques

 

 

 

 

 

 

 

 

STAC.- L’Associació Taxistes de Pirineu ha reprès novament la seva activitat i fa uns dies va fer una reunió extraordinària de la Junta Directiva i Delegats de la zona de forma presencial després del llarg període de la pandèmia pel Covid. El lloc on es va celebrar va ser el tradicional, al Restaurant de la Borda d’Arnaldo situat al municipi de Montardit de Baix.

Els punts del dia a debatre van consistir en la renovació de les Targetes de Tansport que es realitzarà l’any vinent. Cal recordar que com a causa de la pandèmia es va prorrogar un any ja que s’havia d’haver realitzat aquest. L’Associació s’ha ofert a dur a terme aquesta tramitació per a tots els socis de l’entitat.

També es va parlar de la nova web i la seva renovació i canvi d’imatge que es va realitzar fa aproximadament un any amb un nou disseny més modern.

I com és tradicional la venda de la loteria de Nadal, promoguda per l’Associació amb el número 20607. L’anècdota d’aquest número que ha estat buscat de manera persistent  és que és la data en què es va constituir l’entitat: 2 del 06 (juny) del 07 (2007)

En la renovació de càrrecs s’ha deixat per l’Assemblea que es realitzarà la primera quinzena del mes de febrer.