La Caixa llança a Barcelona les etiquetes TAP Visa per pagar amb el mòbil

BARCELONA. EUROPA PRESS.- La Caixa ha iniciat la implantació a Barcelona d’un nou mitjà de pagament sense contacte (‘contactless’) basat en etiquetes TAP Visa que es s’enganxen al revers del telèfon mòbil coincidint amb la celebració del Mobile World Congress 2013 a Fira de Barcelona.
Així, els clients de La Caixa ja poden activar el seu TAP Visa i fer-lo servir per fer pagaments en datàfons ‘contactless’ de tot el món. Només a la capital catalana l’entitat financera té més de 16.000 TPV de pagament sense contacte en botigues, centres comercials, museus i 1.000 taxis.
L’adhesiu TAP, dissenyat per realitzar una transmissió segura de dades, incorpora un xip EMV que conté informació per fer pagaments com si fos una targeta, la comunicació està totalment encriptada i té totes les garanties de seguretat.
Per fer compres, només farà falta apropar el mòbil a qualsevol datàfon ‘contactless’, i si la transacció és superior a 20 euros, el client haurà d’introduir el seu codi PIN.

APLICACIÓ GRATUÏTA

A més, La Caixa ha creat una aplicació mòbil gratuïta amb versions per a iOs iPhone, Android i BlackBerry que permet gestionar les operacions realitzades amb la TAP Visa ‘contactless’, com ara consulta de transaccions i fraccionament de pagament.
La Caixa és impulsora del pagament sense contacte i està adaptant sistemes de pagament (targetes i mòbils), caixers i datàfons, i actualment és líder en el desenvolupament de nous mitjans de pagament a Espanya.
Té el nombre més gran d’usuaris de banca electrònica (12,5 milions de clients de targetes), la xarxa més extensa de caixers (10.000 terminals), de clients de banca en línia (8,6 milions) i banca mòbil (més de 2,8 milions).