Joan Gavaldà, membre de l’Executiva de l’STAC i destacat dirigent dels taxistes de les Terres de l’Ebre, ens ha deixat

Joan Gavaldà, el segon a l’esquerra de la foto en un esmorçar am Joan Vicente Maigi a la seva dreta i el front Alvar Rallo

 

 

 

 

 

 

 

TORTOSA.- Joan Gavaldà Ares, 51 anys, taxista a Tortosa, ens ha deixat de manera sobtada i inesperada. Membre de l’Executiva de l’STAC i Tresorer de l’Associació de Taxistes de les Terres de l’Ebre era un gran company i amic i sempre treballant pel col·lectiu.

Joan va néixer a Tortosa i és taxista des de fa 27 anys. Va ser fundador de l’Associació Sersatrans des de l’any 2000. S’hi va incorporar ràpidament a les tasques de responsabilitat de coordinació i gestió dels serveis i va ajudar a créixer i estendre l’organització pel territori de les Terres de l’Ebre.

Es va incorporar a l’Executiva de l’STAC l’any 2015 i anteriorment havia participat a les Comissions Territorials del taxi del Camp de Tarragona i posteriorment a la de les Terres de l’Ebre fins avui en representació de l’STAC.

“Comprensiu, dialogant, actitud positiva sempre i optimista, sempre sumaba, company, no hi havia límit d’hores per a Joan”, diu Joan Vicente Maigi, Secretari de l’Associació Sersatrans i Administrador de TDEtaxi, S.L. empresa que van fundar al si de l’Associació l’any 2004, de la qual compartia el càrrec d’Administrador juntament amb Àlvar Rallo i Joan Vicente.

“Ens deixa un gran company, i una persona millor. Treballador, humil i senzill. Un home que transmetia pau. Vaig participar amb ell en diferents reunions de la Comissió Territorial del Camp de Tarragona. Volem mostrar el nostre condol tant a la família, com als companys de l’Associació”, Lluís Berbel, president de l’STAC

Diumenge va ser acomiadat en una cerimònia que es va realitzar al Tanatori de Tortosa on van assistir familiars, companys i veïns que van omplir la sala.

Una cançó va ser el darrer acte d’aquesta cerimònia