Comunicat de l’STAC davant dels papers d’UBER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sindicat del Taxi de Catalunya vol manifestar:

Davant les informacions aparegudes a diferents mitjans de comunicació en relació amb l’estratègia que l’empresa UBER ha portat a terme des dels inicis de la seva activitat.

En primer lloc, felicitar els i les periodistes per l’excel·lent feina duta a terme.

Moltes de les informacions que van apareixent, no ens sorprenen ni com a Sindicat ni al sector en general, donat que ja fa molt de temps que anem denunciant la connivència d’alguns poders públics amb aquesta empresa.

La forma mafiosa en forma de compra de voluntats dins de l’administració per aconseguir els seus objectius demostra que és l’única forma de fer rendible el seu model de negoci.

Tristament, no és l’única empresa que en els últims temps i emparant-se en la modernitat i la tecnologia exercita aquesta manera de fer lluny de l’esforç i la feina ben feta.

Exigim la dimissió de tots aquells servidors públics que hagin estat al costat d’aquesta banda de criminals per tal de destruir el servei públic del taxi al nostre país.

I avui més que mai volem condemnar la violència, la violència que hem patit com a sector, i la violència explicita que han patit alguns dels nostres companys i companyes especialment, per part d’aquesta banda de criminals.

 

Barcelona 12 de Juliol de 2022.

Download (PDF, 562KB)