Instal·lades diverses estructures informatives sobre el servei del taxi a l'Aeroport Barcelona

PropagandaBARCELONA.- Des d’avui 18 de febrer, l’IMET, amb la col·laboració de l’Aeroport Barcelona – Prat, ha instal·lat unes estructures d’informació sobre el servei de taxi de l’AMB situades en la graella de taxis de la TI, en el Corredor Barcelona-Madrid i en la T2.
El disseny de l’estructura informativa que dóna informació del servei respecta la imatge corporativa de l’Aeroport de Barcelona-El Prat
Els passatgers que accedeixen a les graelles del taxi podran informar.-se, a partir d’aquests elements informatius, sobre els preus aproximats d’un trajecte amb taxi des de l’Aeroport a diferents punts de la ciutat. Així mateix podran descarregar-se l’aplicació AMB-Taxi Barcelona que calcula el preu estimat d’una carrera i conèixer informació addicional d’interès sobre el servei.
Les estructures informatives s’han situat en els punts de sortida dels passatgers que arriben a l’Aeroport Barcelona el Prat (T1, Corredor Barcelona-Madrid i T2) i han estat dissenyades d’acord amb la seva imatge corporativa, i s’han pogut instal·lar gràcies a l’estreta col·laboració amb l’administració de l’Aeroport.
Amb aquesta informació es millora la imatge del servei de taxi en el conjunt de l’aeroport barcelonès.
Tant aquestes estructures informatives com la publicitat a les portes del taxi, promocionant el servei del taxi, habian estat reivindicacions del STAC, portades a la Taula Tècnica del Taxi y finalment aprovades per el conjunt del sector.