INICI DE LA CAMPANYA “NO ÉS NO”

  • EL STAC CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, DIGUES… NO ÉS NO!

STAC.- Durant el matí d’aquest passat dilluns 16 de Juliol, membres de la UIB del STAC van col·locar en les portes dels taxis de diferents companys interessats, els primers vinils de la campanya de conscienciació social contra la violència de gènere, titulada “NO ÉS NO”.

Aquesta campanya va ser impulsada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona pel company Sergio Rodríguez, taxista de la nostra ciutat, junt amb representants de la Creu Vermella de Santomera (Múrcia) i des de la UIB del STAC vam col·laborar en la seva difusió entre els nostres afiliats.

La jornada del passat dilluns va ser una primera fase d’una campanya que seguirà comptant amb el suport logístic, humà i econòmic del nostre sindicat, junt amb la Creu Vermella, i a la qual esperem que se sumin molts companys més.

Tots/es els companys/es, afiliats o no, que us vulgueu sumar a la campanya només heu d’enviar un missatge de WhatsApp al número de telèfon 747 72 12 98 o trucar a les nostres oficines al 93 300 23 14, allí us informarem sobre les properes convocatòries.

  • EL STAC CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, DIGUES… NO ÉS NO!

(Versión en castellano)

INICIO DE LA CAMPAÑA “NO ES NO”

Durante la mañana de este pasado lunes 16 de Julio, miembros de la UIB del STAC colocaron en las puertas de los taxis de diferentes compañeros interesados, los primeros vinilos de la campaña de concienciación social contra la violencia de género, titulada “NO ES NO”.

Esta campaña fue impulsada en el Área Metropolitana de Barcelona por el compañero Sergio Rodríguez, taxistas de nuestra ciudad, junto a representantes de la Cruz Roja de Santomera (Murcia) y desde la UIB del STAC colaboramos en su difusión entre nuestros afiliados.

La jornada del pasado lunes fue una primera fase de una campaña que seguirá contando con el apoyo logístico, humano y económico de nuestro sindicato, junto a Cruz Roja, y en la que esperamos que se sumen muchos compañeros más.

Todos/as los compañeros/as, afiliados o no, que os queráis sumar a la campaña sólo tenéis que mandar un mensaje de WhatsApp al número de teléfono 747 72 12 98 o llamar a nuestras oficinas al 93 300 23 14, allí os informaremos sobre las próximas convocatorias.

EL STAC CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO, DI… ¡NO ES NO!