Informació útil de mobilitat pel GSMA Mobile World Congress 2017

Barcelona. STAC.- El STAC informa a los taxistas del AMB las mejores rutas de acceso a la zona del MWC 2017, así como horarios y funcionamiento de las paradas:

Si vamos a dejar servicio al MWC
Desde el fórum, poblenou o toda la zona marítima, Ronda Litoral, salida Zona Franca, calle A, calle 1, calle 62, calle 2, túnel bajo la ronda litoral y av. Juan Carlos I.
Desde el centro de BCN, Gran vía, salida “Ikea”, calle Salvador Espriu, calle Botánica y Av. Juan Carlos.
Desde la zona alta, rda. Mig, Pl. Cerdà, pg. Zona Franca sentido descendente y calle Foc.
Desde el aeropuerto, C-31, Ronda Litoral, salida zona franca mercabarna, “altres direccions”, calle 3, calle 50, Av. Parc Logístic, túnel debajo de la Ronda Litoral y Av. Juan Carlos I.

Para ir a recoger servicio al MWC
Ronda litoral, salida Cementerio, calle Mare de Deu del Port, calle Ferrocarriles Catalanes, calle Foc.
Ronda litoral, salida Zona Franca, calle A, calle 1, calle 62, calle 2, túnel bajo la ronda litoral y av. Juan Carlos I.
Desde el centro, ir por Montjuic e ir a buscar la calle Foc
Desde la zona alta, rda. Mig, pl. Cerdà, pg. Zona Franca sentido descendente y calle Foc.

Funcionament de parades
Hi haurà 2 parades de taxis en funcionament al recinte de la Gran Via: la parada situada a l’avinguda Joan Carles I (entrada Sud) i la del carrer del Foc (entrada Nord). 
Es recomana preguntar sempre al passatger sobre el Palau al qual es dirigeix perquè l’accés als recinte estarà en funció d’aquesta informació prèvia. 
L’entrada Sud de l’avinguda Joan Carles I permet l’accés als palaus 1, 2 i 3. 
L’entrada Nord (carrer del Foc) porta als palau 4, 5, 6,  7 i 8.

Horaris de les parades
Diumenge 26 de febrer: De 17.00 a 21.00 h. Aquest horari és vàlid per a les dues parades. La novetat de l’edició 2017 és que la parada Nord estarà operativa des del diumenge 26. 
Dilluns 27 de febrer i dimecres 1 de març: de 08.00 a 22.00 h. 
Dijous 2 de març: de 08.00 a 20.00 h.

Al carrer del Foc, abans del carrer d’Urani, hi haurà instal·lada una pantalla dirigida al sector del taxi, en què s’ informarà sobre la parada amb més demanda de taxis en cada moment. D’aquesta manera els taxistes podran dirigir-se a les parades requerides amb més comoditat.

El personal de la gestió de cues en ambdues parades hi serà, com en les darreres edicions, per ajudar els congressistes i els taxistes a fer l’encotxament el més àgil i el més eficient possible.