Escullen professionals essencials durant la pandèmia per recomanar un llibre

Núria Fernández, taxista de Mataró: “Carlos Ruiz Zafón, en la ‘Sombra del Viento’, em va fer sentir part de la història que explica”

STAC.- Durant aquesta setmana el diari ‘El País‘ en la seva edició de Catalunya, i com a commemoració de la Diada de Sant Jordi, va escollir diferents professionals, que la seva activitat fos catalogada com a essencial durant la pandèmia de la Covid 19, perquè recomanessin als lectors un llibre que llegissin durant la pandèmia o que els marqués en un moment determinat de la seva vida.

Una de les professions essencials escollida, per aquest dossier de la Diada de Sant Jordi 2021 va ser la de taxista, i l’escollida la nostra companya de l’STAC Núria Fernández de Mataró. La Núria ens recomana ‘La sombra del viento‘ de Carlos Ruiz Zafón, tal com va assegurar a ‘El País’: “Em va fer sentir part de la història que explica”.

Com tots sabem, el taxi és una professió amb moltes hores mortes que molts professionals com la Núria inverteixen en un dels béns culturals més preuats que tenim: la lectura.

Gràcies per la recomanació Núria, el llegirem!