Els taxistes de Rubí denuncien la inseguretat que pateixen

Reunió de Radiotaxi Rubí amb l’Ajuntament.

representants del sector presents a la reunió amb l’Ajuntament

RUBÍ. STAC.- El passat dijous va tenir lloc a Rubí, una reunió entre el col·lectiu de Radiotaxi Rubí i l’Ajuntament de la població.

Per part de l’administració i eren presents la regidora de seguretat ciutadana Marta Oliva Martín i el regidor de mobilitat Rafael Güeto Ortiz, també hi era present per part del Sindicat del Taxi de Catalunya, Antoni Servos.

Els companys varen posar de manifest la sensació d’inseguretat que pateixen i els problemes en algunes parades, en concret en la parada que és ubicada a l’estació dels catalans, en aquesta parada sobretot els caps de setmana es troben amb dos problemes importants, per un costat l’ocupació per part de particulars i per un altre, sobretot a la nit amb les últimes arribades dels ferrocarrils una sensació d’inseguretat creixent.

Per part de l’Ajuntament varen traslladar que d’aquí a poc temps es pensa fer una modificació urbanística rellevant a la zona, modificació que inclourà la parada de taxi. Els companys varen demanar en aquest sentit més presencia policial a certes hores i una millor senyalització del carrer Balmes. Un altre dels aspectes que preocupen al col·lectiu és l’intrusisme professional, en aquest sentit el membre de l’STAC present es va comprometre a enviar tota la informació a la Guàrdia Urbana, per tal d’esclarir els dubtes existents en referència a l’aplicació del Decret Calvet.