El TAXI es dóna cita al Teatre Condal

El Teatre Condal presenta aquesta comèdia versionada per Josema Juste i Alfredo Papa-Fragomé i invita els taxistes a veure-la amb uns descomptes especials

Barcelona. IMeT.– El Teatre Condal presenta en Barcelona la comèdia Taxi, dirigida i versionada per Josema Juste i Alfredo Papa-Fragomé. Aquesta comèdia de l’anglès Ray Cooney (Run For Your Wife), que es va representar durant dotze anys consecutius a Londres, es presenta en Barcelona amb sis actors de renom: Alfredo Cernuda, Felsuco, Esther del Prado, Diana Lázaro, Javier Losán, i el mateix Josema Yuste.

El protagonista, un taxista de professió, que porta una doble vida, és el leitmotiv de la comèdia. Amb una vida estratègicament planificada està casat amb dues dones a la vegada, a les quals enganya i, alhora, estima amb bogeria. Una comèdia que té un altre personatge indiscutible: el veí que l’encobreix i que ha de fer malabarismes per tapar la complicada vida del taxista. Quan el protagonista té un accident, la vida de mentida es converteix en un bucle d’escenes que provoquen les rialles i els aplaudiments del públic, i el desconcert d’un policia que intenta descobrir l’embolic.

Taxi – Per dues dones…, sempre a la carrera! 
Taxi ve a Barcelona després de nombroses representacions en diferents ciutats d’Espanya. Josema Juste i Alberto Papa-Fragomén han sabut adaptar i renovar aquesta comèdia de Ray Cooney a l’escena amb el seu segell personal i amb els tics còmics del país. Josema Yuste invita l’espectador a “deixar-se seduir i a creure en l’increïble d’aquesta història, sense oblidar mai que l’increïble no supera moltes vegades la realitat”… Una invitació que s’estén al sector del taxi de Barcelona.

Promoció especial per als taxistes 
Per tal que els taxistes puguin gaudir de la proposta de Josema Justa i Alberto Papa Fragomén, l’Institut Metropolità del Taxi i Grup Focus han arribat a un acord pel qual els taxistes en actiu de l’àrea metropolitana de Barcelona tindran una oferta especial per poder veure-la, d’acord amb les condicions següents:

15% de descompte en la compra d’entrades via web

Enllaç de compra en línia: http://empreses.promentrada.com/productes/1051-taxi.aspx

Usuari: taxi
Contrasenya:
taxi

Durant les funcions de l’obra Taxi, el Teatre Condal oferirà info sobre el taxi de l’AMB