El 25 de juliol la parada de taxis de l’Hotel Avenida Palace es trasllada al Passeig de Gràcia

STAC.- L’Institut Metropolità del Taxi ens comunica que per motiu de l’ampliació de voreres en els Jardins de Reina Victòria, Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona veu necessari traslladar la parada de taxis localitzada a Gran Via de les Corts Catalanes, 609 (cantonada Passeig de Gràcia) i que dona servei a l’hotel Avenida Palace. La nova ubicació serà a Passeig de Gràcia, 12 aproximadament (calçada central ascendent, just abans del pas de vianants) i la data prevista per dur a terme aquesta actuació és el pròxim 25 de juliol.

En el mes d’octubre de 2019 l’IMET avançà a l’anterior Taula Tècnica del Taxi aquesta proposta per part de l’Ajuntament de Barcelona. Donat que no s’ha presentat cap proposta alternativa d’emplaçament i entenent que és l’opció més òptima per al servei, a partir de 25 de juliol la parada de taxis quedarà establerta a la nova ubicació.

El departament de Mobilitat de la Unió de Barcelona de l’STAC no vam rebre aquesta informació a l’octubre de 2019 perquè no formàvem part de l’anterior Taula Tècnica del Taxi, per aquest motiu no vam poder realitzar les al·legacions pertinents.