Denuncien el conductor d’un taxi il·legal a la Segarra

LA SEGARRA.- Els mossos d’Esquadra han denunciat al conductor d’un taxi il·legal a la Segarra. A banda de per fer aquesta activitat sense llicència, també se’l va denunciar per quatre infraccions de trànsit.

Una patrullà de paisà dels Mossos d’Esquadra va detectar el vehicle, sobre el qual tenien sospites que es dedicava a fer serveis de taxi sense llicència, el passat dimecres. Aquest circulava per l’L-311 sortint de Cervera i en ell hi viatjava el conductor i una altra persona. Els agents van seguir-lo fins que es va aturar a Guissona, on van veure com la persona que viatjava d’acompanyant baixava del vehicle i li donava un bitllet al conductor.

Davant les evidències, els agents van aturar el cotxe i van identificar el conductor, el qual no tenia cap permís per fer aquesta activitat, i va ser denunciat. A més, també se li van interposar quatre denúncies més per infraccions de trànsit que va cometre en el recorregut entre Cervera i Guissona: dues per sobrepassar la línia contínua, una per no senyalitzar una maniobra i una altra per invasió del sentit contrari.