Criteri d'aplicació de l'obligatorietat del descans de la meitat de les llicències els dies festius intersetmanals

BARCELONA. IMET.-  L’11 de setembre, 24 de setembre, 1 de novembre i 6 de desembre propers s’aplicarà l’obligatorietat del descans de la meitat de les llicències els dies festius intersetmanals, d’acord amb la modificació de la Norma Complementària I, descans setmanal, aprovada pel Consell Metropolità de l’AMB el 2 de juliol passat.

El criteri d’aplicació de la norma és el següent:

El dimecres 11 de setembre han de descansar les llicències senars, així com les llicències finalitzades en 6 que, segons el Reglament Metropolità del Taxi, tenen assignat el seu dia de descans.

El dimarts 24 de setembre han de descansar les llicències parells, així com les llicències finalitzades en 3 que, segons el Reglament Metropolità del Taxi, tenen assignat el seu dia de descans.

El divendres 1 de novembre han de descansar les llicències senars, així com les llicències finalitzades en 0 que, segons el Reglament Metropolità del Taxi, tenen assignat el seu dia de descans.

El divendres 6 de desembre han de descansar les llicències parells, així com les llicències finalitzades en 9 que, segons el Reglament Metropolità del Taxi, tenen assignat el seu dia de descans.

 

Data de la nota: 2 de setembre de 2013