COMUNICAT del Sindicat del Taxi de Catalunya

COMUNICAT

COMUNICAT AFILIATS, SIMPATITZANTS I SECTOR DEL TAXI DE CATALUNYA EN GENERAL

Respecte a la polèmica suscitada arrel de la no presència de cap representant del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) en l’acte de campanya d’ahir del candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a les eleccions al Parlament de Catalunya, Sr. Salvador Illa i Roca, amb representants del sector del taxi.

Des de l’STAC volem esclarir el següent:

  • L’STAC és una organització oberta a tothom, independent de partits i de qualsevol òrgan de l’administració pública, tal com resa als nostres estatuts.
  • L’STAC per respecte a les diferents ideologies i sensibilitats de tots els seus afiliats i afiliades, s’abstindrà sempre de recolzar públicament cap partit polític i de participar en actes de campanya.
  • Des de l’STAC hem enviat un escrit adreçat a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions al Parlament, que farem públic pròximament, per traslladar-los les principals necessitats i reivindicacions del sector perquè siguin recollides i tingudes en compte.
  • Des de l’STAC agraïm la invitació a l’acte i la voluntat de diàleg mostrada prèviament pels representants del PSC i els encoratgem a complir els compromisos adquirits amb el sector en cas de formar Govern.