Comença l'horari d'estiu de la font de Montjuïc

Barcelona | La Vanguardia.- La Font Màgica de Montjuïc inicia avui els horaris de primavera – estiu 2013. Fins al 30 de setembre, s’amplia la franja horària d’espectacles per poder gaudir dels espectacles musicals i lluminosos d’aquesta atracció de la ciutat també els dijous i els diumenges, de 21:00 a 23:30 hores. Així, la font oferirà les tradicionals coreografies de llum, color, aigua i música, els dijous, divendres, dissabtes i diumenges, amb inici cada 30 minuts de 21:00 a 23:00 hores.

Per a la temporada de primavera – estiu 2013 a la Font Màgica sonaran grans èxits del 2012, remix amb música dels anys 90, sarsueles, música clàssica, cançons dels 80, banda sonora de còmics, música de Disney, banda sonora de pel·lícules, clàssica espanyola, i el cant de la senyera, entre d’altres.
 
La Font Màgica de Montjuïc i el conjunt de fonts ornamentals de l’avinguda Maria Cristina són una obra hidrològica de Carlos Buigas construïda al 1929 durant l’Exposició Universal. A principis de 2012, s’han incorporat millores per renovar peces originals del 1929, sense valor històric, i reforçar la solidesa del sistema ornamental de la font més famosa de la ciutat, que enguany compleix 83 anys en funcionament i que anualment rep uns 2’5 milions de visitants.