La Web de l'IMET fa eco del Congrés de l'STAC: "Lluis Berbel, rellegit president de l'STAC en el Xè Congrés d'aquest sindicat"

    • L’STAC escollí el municipi de Saint Fruitós de Bages per al seu Congrés de Catalunya.
    • El Congrés va ser inaugurat per les principals autoritats relacionades amb el taxi de Catalunya.
    • Eduard Freixedes, president de l’IMET, va explicar els projectes i les tasques portades a terme per aquest organime.

luis foto

luis foto 2IMET 26 novembre 2014-. 140 assistents van participar el 6, 7 i 8 de novembre en el Xè Congrés del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) celebrat en Saint Fruitós de Bages, en què va ser reelegit president, Lluis Berbel.
El Congrés va ser inaugurat pel Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila i Vicente, que va estar acompanyat per Pere Padrosa, Director de Transport i Mobilitat, i per Eduard Freixedes, president de l’IMET i Regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte va comptar també amb la presència de l’Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i Subirana, i pel gerent de l’IMET, Eduard Ràmia. 
El Conseller Santi Vila va assegurar que a principis del 2015 es procediria a la modificació de la legislació pertinent per poder immobilitzar els vehicles que fan competència deslleial al servei de taxi regulat en tota Catalunya.
Durant els tres dies de Congrés es va debatre, entre d’altres, sobre intrusisme, però també sobre el nou marc legal de la jubilació i la fiscalitat del taxi.
El Xè Congrés del Sindicat del Taxi de Catalunya va ser seguit, com en les darreres edicions, per representants nacionals i internacionals del taxi.
Acompanyaran a Lluis Berbel en la seva nova gestió un Consell Executiu format per  disset professionals del taxi de Catalunya.